En bicicleta pel Canal del Midi

Dia 7

 

Argens - Beziers (68,52 Km.)

Divendres: 07/10/2004:

10:00 Sortida d'Argens-Minervois amb retard, apareixen les punxades. Sembla que després de 6 dies bons a partir d'ara començarà la mala sort. Avui ens abandona en Josep Maria. Vam començar 5 i acabarem 5.

Aquest tros del canal es el mes bonic. Cada poble està molt cuidat i els elements del canal son tots antics i ben conservats. Aprofitem aquest racó de Le Somail per a pendre un Tè reconfortant.

   


Una mica mes endevant trobem aquest altre racó. Encantador!

 


Ens aturem al mig del camí per gaudir del lloc i al marxar en Josep Manel nota que ha punxat. Seguim la ratxa! Sort que tots col·laborem a arreglar la punxadai podem tornar a pedalar.

 

20:00 Cap al tard arribem a Beziers. El primer que trobem son les impressionants rescloses de Fontserannes. Son 7 de seguides. Deu ni d'ho.

   

Tirem tot seguit cap a Beziers i atravesem el pont-canal. Des d'allà tenim aquesta bonica vista de la ciutat. Avui ens mereixem hotel i pasta. Tenim sort i despres de donar moltes voltes i de fer alguna pujada acabem a l'Hotel Imperator i a la pizzeria Chez Gino, en ple centre de la ciutat.

   
Menjar i allotjament

Esmorçar La Cave

Dinar Auberge de la Crissade

Sopar Pizzeria Chez Gino

Dormir Hotel Imperator

Resum etapa
Sortida 10:00
Arribada 20:00
Hores en bicicleta 04:51
Km. 68,52
Velocitat mitjana 14,11
Velocitat màxima 30,9