Los Caminos del Azogue en bicicleta

Preparació

 

 

Comentaris a:

grup@rutesrares.com
On anem?

Dos dels companys de fatigues han estat durant dos anys investigant i recuperant les antigues rutes que s'utilitzaven per transportar el mercuri d'Almadén cap a Sevilla. Es feia en carro o bé amb mules i en molts casos s'han conservat com a camins amb servituds de pas, en d'altres casos s'han perdut del tot i toca fer alguna marrada.
Proposat per ells vam decidir fer aquest camí que ens porta des de Almadén fins a Sevilla.
Per arribar a l'inici vam utilitzar dos sistemes, per una banda l'AVE de Barcelona a Ciudad Real i d'allà un taxi fins a Almadén i per una altre banda vam llogar una furgoneta on vam carregar totes les bicicletes. Portar-les en tren o en avió ara s'ha complicat molt.


Ruta?

Val la pena que doneu una ullada a la web www.loscaminosdelazoguel.org, hi ha totes les possibles rutes marcades, els allotjaments i els punt d'interès. Agafant els tracks que hi ha allà o be els de la nostre web ja fareu el fet. Això sí, per molt GPS que es porti, s'ha d'anar en compte a no equivocar-se de porta del camp.

Allotjament?

La web oficial té una proposta d'allotjaments àmplia, si no, els que hi ha a la nostre web estaven tots be. Reserveu amb anticipació !!! les places hoteleres i els restaurant no són massa nombrosos.