La ruta del Ter

Preparació

 

 

Comentaris a.:

tots@rutesrares.com
On anem?

Es tractava de seguir una nova ruta marcada, que segueix la riba del riu Ter des del refugi d'Ulldeter fins a la Gola, al costat de l'Estartit.

Es pot fer a peu o en bicicleta. En el nostre cas, donada la disponibilitat de dies la vam fer en bicicleta.

Vam ser un grup de sis disposats a fer els 220Km de la ruta en tres dies.


Ruta?

No teniem massa referències de la ruta, de fet la vam trobar per casualitat a Internet, i vam anar una mica a cegues. Fent recerques vam trobat aquestes webs que ens van aportar una mica d'informació: http://www.albater.org/ i http://www.rutadelter.cat/

Tot i la col·laboració de les diferents oficines d'informació i turisme a les que vam anar trucant, se'ns va fer dificil tenir una idea clara de com era el recorregut, les possibilitats de menjar i d'allotjament.

Per si de cas ens en vam endur diversos mapes de la zona per la que es passa, però a la fi no van ser necessaris, el traçat està marcat, molt ben marcat i tampoc hi han massa camins alternatius.

S'ha de dir que la majoria de les oficines d'informació no en tenien ni idea del que els hi parlavem, i la gent dels pobles encara menys.

 

Allotjament?

En aquest tema i en el menjar no hi ha massa complicacions si es planifica una mica. Això si, el dormir es un pel just, almenys en els llocs on vam anar a parar nosaltres.

Es possible que el tema "cases rurals" ajudi a millorar la qualitat de l'allotjament. Nosaltres no ho vam treballar i no podem donar cap indicació.

Per menjar no hi ha problema, sempre trobes un bar o restaurant obert.