Els Sostres Comarcals de Catalunya

Vallès Oriental

 

Turó de l'Home i Les Agudes

Dimarts 11/11/2014:

Comencem a caminar a la Font de Passavets, ens la trobem tot just començar el recorregut i ens endinsem en una fageda que ens acompanyarà pràcticament tot el recorregut. La tardor encara no ha arribat del tot als arbres que encara conserven les fulles verdes de l'estiu. El temps està boig !

Foto001
Foto002

 

Poc desprès de començar fem un mos per reposar forces, ens va semblar que el tronc era un bon lloc per seure, però ningú el va utilitzar, potser és que feia massa fred. Al costat del camí ens vam trobar un antic pou de glaç ara totalment en desús.

Foto003
Foto004

 

Feia fred i e vent s'enduia els núvols força ràpid. En una clariana, una mica abans d'arribar al Turó de l'Home vam poder veure una imatge de Les Agudes que, al cap de dos segons, ja eren engolides per un altre núvol. Protegits del fred i el vent com podíem ens vam fer la foto al nou sostre comarcal.

Foto005
Foto006

 

Com que teníem Les Agudes a tocar, vam fer-hi camí tot i que el temps es va complicar una mica més. La boira ens va impedir tenir cap vista des del cim i de pressa i corrents vam fer la foto de família i cap avall a dinar i agafar una mica de calor.

Foto007
Foto008

 

Menjar i allotjament

Esmorçar Un bon entrepà al mig del bosc

Dinar Can Giró - Campins


Resum etapa
Sortida 09:27
Arribada 13:09
Kms. 9,00


Perfil de l'etapa
Perfil 2on dia
Incidències track
Cap incidència.
Descarregar Track Vallès Oriental · Turó de l'Home