En bicicleta !!!

Baixada del Llobregat en bicicleta

Etapa 1

 

Castellar de n'Hug - Berga

Dilluns 10/03/2014:

Sortim el diumenge dia 9 cap al tard, ens recull un taxi a l'estació de Sant Martí de Centelles que ens portarà a nosaltres i a les bicis fins a Castellar de n'Hug. Tenim el temps just de sopar (molt bo) i anar a dormir.


L'endemà esmorzem amb calma i cap a 2/4 d'11 estem a punt de marxa, fem la foto davant de l'hotel La Muntanya, un lloc excel·lent i molt recomanable, una petita passejada pel poble i cap avall.

Foto01
Foto02

 

Fem una aturada per a visitar les fons del Llobregat. Es tracta d'un paratge natural preciós.

Mentre anem fent ruta ens trobem restes abandonades d'antigues edificacions.

Foto03
Foto04

 

La ruta es fa tota per carretera, tot i així punxem. Cal canviar la càmera, inflar, etc. Mentre, el Llobregat va creixent.

Aquest primer tros es fa tot per carretera i es tracta d'una baixada suau. Això s'acaba en arribar a l'embassament de La Baells, on deixem la carretera i ens endinsem cap a La Nou de Berguedà per una pujada llarga i sostinguda. Suem ben bé la cansalada.

Foto05
Foto06

 

Pel camí trobem l'Ermita Santuari de Lurda i els Plans de Margenet que potser són de les coses més maques de la ruta.

Foto07
Foto08

 

Anem desesperats per trobar un lloc per dinar i ens arrisquem anant en sentit contrari fins a Vilada, sort que allà trobem el Restaurant Comellas que ens dona un dinar de primera. Desfem el camí i per carretera anem a parar a Berga. Ens falla un possible camí alternatiu que des de la base de la presa ens portava a Berga pel Camí de Pedret.

Foto09
Foto10

 

Menjar i allotjament

Esmorçar Hotel La Muntanya - Castellar de n'Hug

Dinar Restaurant Comellas - Vilada

Sopar Restaurant El Rincon Gallego - Berga

Dormir Hotel Ciutat de Berga - Berga

Resum etapa
Sortida 10:23
Arribada 18:33


Perfil de l'etapa
Perfil 1er dia
Incidències Track
Sense incidències. Cal tenir en compte la marrada que fem fins a Vilada per anar a dinar i l'intent de passar cap al camí de Pedret per la base de la presa.
Descarregar Track

Track Etapa