Caminant pel GR83

Etapa 3

 

Viabrea - Arbúcies

Dimarts 09/07/2013:

08:00 Estació de Viabrea, banda Nord, en direcció a Breda. On és el camí? Total, no el trobem i anem fent per la carretera, les vistes son maques però preferiríem el bosc. 

Anirem fent carretera fins a Riells, allà just a l'entrada d'un restaurant de Banquets i Bodes, s'ha d'agafar un camí cap a l'esquerra i començar-nos a endinsar al bosc.

   

 

Tot i que hi ha una bona traça ens trobem molts arbres caiguts al mig del camí, resultat de les ventades de dies anteriors. Quedem colgats de pols groga i podem observar a primera vista la quantitat de nius de processionària.

Foto04
Foto05

El tros abans d'arribar a Arbúcies és preciós i la baixada fins al poble abrupte. És el pitjor tram que ens hem trobat. A la fí hi arribem i ens entaulem per a fer un bon dinar.

Foto04
Foto05

A la sortida d'Arbúcies el camí fa uns quants revolts pels polígons dels carrossers fins a tornar a endinsar-se al bosc. Les vistes son, altre cop, precioses.

Foto04
 Foto05

Per fí arribem a Joanet, fi d'etapa. És un poble petit i agradable. L'hi fem unes quantes fotos mentre esperem el taxi i cap a casa.

Foto04
Foto05

 

Resum etapa
Sortida 08:30
Arribada 17:30

Perfil de l'etapa
Track 16e dia
Incidències Track

El track te tres arxius diferents: De Viabrea a Riells per carretera. És un track erroni ja que no varem trobar el camí i ho varem fer per carretera. De Riells a Joanet seguint el camí correcte. I un darrer arxiu amb els dos tracks units.

Cal anar amb compte al inici de l'etapa. El més recomanable és aparcar el cotxe a l'entrada de l'urbanització Can Salva i d'allà arranca el camí correcte. La urbanització la trobareu a la carretera que va de Viabrea a Can Batllori.

Descarregar Track Etapa - 3

GR83 - Track Etapa 03