Caminant pel GR83

Etapa 1

 

Mataró - Collsacreu (Santuari del Corredor)

Dimarts 30/04/2013:

08:00 Ens trobem a primera hora a Mataró, al costat del Club de Natació. El GR arrenca just a l'arbreda que hi ha al costat. Un monument ho indica i cal fer-s'hi alguna fotografia.

   

 

Abans de deixar Mataró esmorzem una mica, just abans de deixar el camí urbà. Tot seguit comencen els camps de conreu i un pel més enllà els boscos. 

El camí es senzill, pràcticament son pistes forestals i de tant en tant trobem una moto o un cotxe. Sorprèn la zona, just al costat de pobles i ciutats però exuberant d'arbres i vegetació.

El dia es va enfosquint i comença a ploure, tenim el temps just de fer una marrada cap al Santuari del Corredor. Ens desvia una mica del camí però si anem cap a Collsacreu quedarem com ànecs remullats, la marrada serà definitiva. La pluja es intensa, som quasi al final del recorregut i des del Santuari decidim agafar un taxi i tornar.

Foto04
Foto05

 

Resum etapa
Sortida 08:30
Arribada 14:30

Perfil de l'etapa
Track 16e dia
Incidències Track
El track és bo de Mataró al Santuari del Corredor. Si es vol seguir el camí correcte, uns tres kilomètres abans del Santuari hi ha el trencant cap a Collsacreu. El track fins aquest darrer punt està fet sobre el mapa, a mà.
Descarregar Track Etapa - 1

GR83 - Track Etapa 01