GR11 - Travessa del Pirineu

Dia 17

 

Ordino - Arinsal

Dijous: 02/07/2009:

Avui ens espera un altre "puja / baixa" fins a arribar a Arinsal. Es repeteix el camí d'ahir, o sia una bona pujada que ens fa agafar alçada tot seguit. Podem contemplar la Vall d'Ordino fins que els boscos per on s'endinsa el camí ens ho impedeixen.

Sortim força d'hora Sortim força d'hora  


Passem per La Cortinada i arribem al poble d'Arans on ens parem a fer un piscolabis. El cami segueix un tros molt curt per la carretera i veiem com les muntanyes cauen verticals sobre la vall. Ningú ens havia explicat el que ens esperava.

Les primeres neus   Les primeres neus


Hem de pujar el Coll de les Cases per poder arribar a Arinsal. El camí s'enfila de seguida tot recte cap amunt. Recte vol dir recte, muntanya amunt sense cap corba per poder pendre una mica d'aire. Es, potser, un dels trossos mes durs. A la fi arribem dalt de tot i s'imposa una petita aturada per reposar energies.

L'últim dinar "normal"   Neu i mes neu


La baixada és molt més tranquila, travessem uns boscos força espectaculars i arribem sense donar-nos compte a Arinsal. El poble és tranquil i més en aquesta época, que encara no ha començat del tot la temporada d'estiu.

... i boira  


Fem l'última foto mentre esperem el taxi que ens ha de dur a Andorra la Vella. Gràcies als murs de pedra hi podem tornar a ser tots.

  El Noucreus

 

 

 

 

 

 


Menjar i allotjament

Esmorçar Hotel Ordino

Dinar barretes i fruits secs en ruta

Sopar Restaurant Versailles

Dormir Hotel Tivoli

Resum etapa
Sortida 09:39
Arribada 16:00
Perfil de l'etapa
Perfil 17e dia

 

Incidències Track

El track just passat Arens té un petit tall i ha quedat a blancs. El camí està molt ben marcat i no hi ha possibilitat de pèrdua.

 

Descarregar Track Dia - 17
GR11 - Track 17e dia