GR11 - Travessa del Pirineu

Dia 15

 

Refugi de l'Illa - Encamp

Dimarts: 30/06/2009:

Sortim del refugi de l'Illa ben d'hora... No tenim un esmorzar suculent, fa fred, hem passat la nit del lloro i res millor per desentumir-nos que començar a caminar.

Anirem seguint la vall del riu Madriu que ens ha de de dur directes fins a Encamp. La d'ahir i la d'avui son de llarg les millors etapes que hem fet fins ara. L'aigua, els pins i les bordes i refugis ens acompanyen tot el recorregut.

Sortim força d'hora   La primera pujada es forta


En un primer moment el paissatge es d'alta muntanya, verd i roques, de mica en mica va evolucionant cap a prats verds humits per acabar en rius ja canalitzats enmig de boscos de pins.

Els nuvols ja amenacen   Les primeres neus


L'espectacle és impressionant i la sorpresa s'incrementa en creuar-nos amb un company que fa el camí a l'inreves de nosaltres. Dediquem uns moments a les salutacions "Livingstone suposso...! "i seguim el camí.

L'últim dinar "normal"   Neu i mes neu


Retrobem la civilització al cap de tres dies de voltar per la muntanya. Els andorrans han convertit el darrer tram fins al llac d'Engolasters en un passeig adaptat amb baranes per als invidents.

  ... i boira  


L'arribada a Encamp es fa sense incidències un cop hem dinat al costat del llac.

 

Menjar i allotjament

Esmorçar Refugi de l'Illa

Dinar Restaurant Llac d'Engolasters

Sopar La Borda del Tremat

Dormir Hotel Paris

Resum etapa
Sortida 08:19
Arribada 17:01
Perfil de l'etapa
Perfil 15e dia

 

Incidències Track

El track s'acaba al Llac d'Engolasters, es varen acabar les piles. El camí un cop se surt del restaurant no té pèrdua, està molt ben indicat.

 

Descarregar Track Dia - 15
GR11 - Track 15e dia