GR11 - Travessa del Pirineu

Dia 14

 

Refugi Malniu - Refugi de l'Illa

Dilluns: 29/06/2009:

Abandonem el refugi de Malniu i els seus llacs. De bon matí son preciosos. El camí va pujant molt a poc a poc cap al refugi d'Engorgs. Anem per la falda de la montanya i anem deixant enrera les valls que nonen a la Cerdanya.

Sortim força d'hora   La primera pujada es forta


Arribem al refugi i ens trobem un circ de muntanyes que ens barra el pas, el circ d'Engorgs. La pujada per sortir d'allà es important i la part final son ben be 4 metres de neu que grimpar. Per fi aconseguim pasar la Portella d'Engorgs i començar la baixada cap a la Vall de la Llosa. Abans ens deleitem amb la vista de la Vallcivera ensolellada
.

Els nuvols ja amenacen   Les primeres neus


Pasem per la Cabana dels Esparvers i ens endinsem per la Vallcivera. Es un dels llocs mes bonics que hem trobat fins ara. Boscos de pins, aigua, prats verds... precios.

Al final ens trobem altre cop amb un altre circ de muntanyes que ens tanquen el pas. No es tant dur com els Engorgs, però ha començat a ploure i pedregar i ens espatlla el final d'etapa.

L'últim dinar "normal"   Neu i mes neu


Arribem al refugi molt humits, no molls, però ens trobem que no hi ha llenya ni res que ens ajudi a poder pasar les hores de capvespre i nit una mica cómodes. Ens en recordarem d'aquesta nit.

 

Menjar i allotjament

Esmorçar Refugi de Malniu

Dinar barretes i fruits secs en ruta

Sopar barretes i fruits secs al Refugi de l'Illa

Dormir Refugi de l'Illa

Resum etapa
Sortida 09:09
Arribada 17:34
Perfil de l'etapa
Perfil 14e dia

 

Incidències Track

El track no te incidències.

 

Descarregar Track Dia - 14
GR11 - Track 14e dia