GR11 - Travessa del Pirineu

Dia 8

 

Sant Aniol d'Aguja - Beget

Dilluns: 02/06/2008:

Fem un esmorzar improvissat amb alguna cosa que portava cada un de nosaltres i les sobres d'ahir a la nit. Abans de marxar toca fer dissabte i deixar la casa en condicions per als propers que vinguin. Quan estem a punt de marxa ens fem la foto oficial.

Al matí pinta diferent   A punt !!!


Com que hem de tornar a pasar per Sant Aniol, aprofitem que no plou i hi ha llum per carregar d'aigua i mirar el que queda de l'hosteria i l'ermita. Trobem el cami de seguida, no te perdua, i com que de moment no hi ha boira ni pluja podem veure una mica de paissatge.

Sant Aniol d'Aguja   Fa una mica de sol


El Bassegoda ens protegeix una bona estona i xino xano arriba l'hora de dinar al refugi de Talaixà. Com a final d'etapa no està malament, des d'Albanyà es molt llarg, però potser es compensa amb la comoditat del lloc. És una opció a tenir en compte, això sí, el menjar s'ha de carregar.

Ahir anavem per allí   Dinar al refugi de Talaixa


Just mentre estem dinant comença a ploure altre cop i no pararà fins a Beget. Sort dels dispositius anti-pluja que tenim instal·lats dins les motxilles. A la fi, cada dia acabem igual, buscant llocs per estendre dins l'habitació.

Tot verd Protecció anti-pluja  


Donem una volta pel poble, que s'ho mereix, tot i que ja es comença a fer fosc.

 

Menjar i allotjament

Esmorçar el que es va poder a Can Barrufa

Dinar entrepans del dia abans de Can Galan

Sopar Hostal El Forn

Dormir Hostal El Forn

Resum etapa
Sortida 09:44
Arribada 18:15
Mapes i Tracks GPS
 

Track 8e dia