GR11 - Travessa del Pirineu

Dia 7

 

Albanyà - Sant Aniol d'Aguja

Divendres: 01/06/2008:

09:15 Sortim d'Albanyà plovent. Deu n'hi do del que plou... i serà així pràcticament tot el dia. El camí comença a enfilar-se cap al coll de Bassegoda seguint el riu Muga, que baixa força ple.

Sortint d'Albanyà   Camí del Bassegoda


Ens avancen uns ciclistes en plena pujada, no sabem que es pitjor, si lo nostre (a peu) o lo seu (la bicicleta). Cap al migdia, ben xops, arribem a Can Galan on ja tenim reservat el dinar. EL camí que hem fet fins ara ha estat força dur.

Can Galan   Tot xop...


Ens queda un bon tros fins a Sant Aniol d'Aguja i entre això i el temps deixem la pujada al Bassegoda per un altre dia. La baixada fina a Sant Aniol es inacabable i quan hi som no hi ha manera de trobar Can Barrufa, una antiga casa, mes o menys acondicionada, on s'hi pot fer foc, menjar i dormir.

A la fi, desesperats i tard hi trobem, tot es ple de goteres però farà el fet. Es molt millor que dormir a l'antiga hosteria.

... i boira  


Aquestes històries no ens amarguen unes bones costelles a la brasa, una amanida i cap a dormir. Ha costat fer el foc (la llenya es molt humida) i quan acabem és casi mitjanit.

  Un sopar reparador  

 


Menjar i allotjament

Esmorçar Can Carreras

Dinar Can Galan

Sopar Costellada a Can Barrufa

Dormir Can Barrufa

Resum etapa
Sortida 09:15
Arribada 21:45
Mapes i Tracks GPS
 

Track 7e dia