Caminant pel GR92 - Vessant Sud

Etapa 10

 

La Pobla de Montornes -Tarragona

Dimarts 07/04/2015:

Iniciem el dia a l'estació de tren de Sant Vicenç de Calders, esmorzem al bar (mol lent, llàstima) i el taxi Urpí d'El Vendrell ens ve a buscar per a dur-nos fins a La Pobla de Montornès.

Travessem el poble i a la sortida ens trobem el mateix paisatge que en l'etapa anterior, oliveres, garrofers i parets de pedra seca.

Foto058
Foto059

 

El camí s'apropa a l'autopista i la resseguim una bona estona. Arribem a l'Àrea d'autopista del Mèdol i allà ens trobem la pedrera, ben conservada i explicada.

Atansant-nos a Tarragona trobem, a més de l'autopista, l'autovia. El camí es perd una mica, cal anar amb compte, i acabem caminant encaixonats entre les dues vies. Molt atractiu no és.

Foto060
Foto061

 

Al final travessem l'autovia per una quasi claveguera que ens porta cap al cementiri de Tarragona. Baixant ja pel casc urbà ens trobem al passeig principal. Ja hi som, ha estat una llarga caminada però hem arribat al mar.

Foto062
Foto063

  

Menjar i allotjament

Esmorzar Cafeteria de l'Estació - Sant Vicenç de Calders

Dinar Restaurant La Tagliatella - Tarragona


Resum etapa
Sortida 10:36
Arribada 16:24
Kms. 24,00


Perfil de l'etapa
Track 9e dia
Incidències track
Correcte i sense incidències excepte en dos llocs: La visita turística a la pedrera d'El Mèdol i en ajuntar-se l'autovia i l'autopista.
Descarregar Track Etapa - 10

Track Etapa 10