Tourdera - Seguint el riu Tordera i la riera d'Arbucies

Etapa 7

 

Tordera - Malgrat de Mar

Dimarts 03/09/2019:

Dia de calor i xafogor. L'etapa és planera i enfocada cara avall, cap al mar.
Comencem al polígon de Palafolls, que està al costat de Tordera en un entorn no excessivament atractiu. "Territori" que diem de tant en tant.
Donem la volta a uns vivers que ens porten fins a Palafolls poble on resulta que tenen un palau d'esports, El Palauet, dissenyat pel mateix que va fer el Sant Jordi, l'Arata Isozaki.

Foto039
Foto040

 

La sortida de Palafolls, a part d'escultures simbòliques i missatges bastant profunds al llarg del camí, ens endinsa cap el que serà el paisatge a partir d'ara i fins al final: Canyissars a banda i banda i la llera seca del riu Tordera.

Foto041
Foto042

 

Tot té recompensa i arribem a la desembocadura, just al costat de Malgrat de Mar. Uns dos kilòmetres abans hem deixat el track oficial que ens duia per l'interior fins al final del recorregut i hem seguit pel camí de les canyes seguint el riu. En arribar al mar hem fet uns metres de platja per a salvar el tancat dels càmpings i ràpidament hem agafat el passeig de Malgrat de Mar que ens ha dut a l'etapa final: l'arròs al costat del mar amb tot el grup gaudint del moment.

Foto043
Foto044

 
Menjar i allotjament

Esmorzar a casa

Dinar Els Pescadors - Pineda de Mar

Resum etapa
Sortida 09:57
Arribada 12:49
Kms. 11,30

Perfil de l'etapa
Track 7e dia
Incidències track
Sense incidències.
Descarregar Track Etapa - 7
Track 7e dia